26 december, 2009

Gyöngyszobám / My Beading Room

Nagyon megtetszett az Orsina által meghírdetett játék, amely által betekinthetünk egymás 'műhelyébe'. Szerintem tuti jó ötlet, s végre sikerült nekem is elkészíteni néhány fotót - az ünnepeknek köszönhetően egy kicsit rendezettebb állapotban :) Mert bevallom őszintén, nem szokott ilyen szép rend lenni gyöngyeim körül.
Mivel a lakás nagysága nem teszi lehetővé, hogy külön kis helyiségem legyen ahol alkothatok, a nappalit árasztják el rendszerint a gyöngyös dobozkáim :). Próbálok mindent rendszerezni, így van egy faládám a kásáknak, egy-egy a nagyobb/kisebb tekláknak, valamint egy negyedik a japán gyöngyöknek. Persze hiába tartok mindent elkülönítve, végeredményként szinte mindig minden előkerül :)


When Orsina announced her magnificient game, which let us look into each others' workshop, I got to like it very much. I found it a really great idea and finally I had the time to take photos of mine, as well - thanks to the Holidays my beads are quite organised now :) To be honest, they can rarely be found in such a tidy state :)
Since my flat is not big enough to have an own room for beading, it is my sitting room which is invaded by my boxes of beads. However, I try to organise them into different boxes - one for the seed beads, two for the teklas and another one for the Japanese beads. Yet they almost always end up around me :)


A földön szeretek a leginkább fűzni, így legalább semmi sem esik le, gurul el...
I love beading on the floor - it's perfect since nothing can drop, roll away...

Ez itt a kedvenc, talán a legtöbbet használt dobozkám, a japán gyöngyeimmel.
This is my favourite box - probably the most often used one - filled with my Japanese beads.

S ha véletlenül minden a helyére kerül, akkor a TV mögötti holt sarokban találnak otthonra.
And if, by any chance, they get to their own place, they are put into the corner behind the television.

4 megjegyzés:

Orsi írta...

Szuper kis bázis, imádom a meleg, mediterrán hangulatot (valójában szerintem olasz vagyok:))!
A földön, párnán fűzés ötlete is elgondolkodtató és praktikus.
Köszönöm, hogy megmutattad, örülök neki nagyon!!!!

Zöldgyöngy írta...

Nagyon hangulatos kis helyen tudsz fűzögetni! :)

Piky73 írta...

Drágák vagytok! Köszönöm :)

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Kis Drága! :) Nagyon édes a kreatív kuckód! Most olyan tényleg, mintha már igazából találkoztunk volna. Már tudok rólad egy-két dolgot, tudom, hogy milyen édes, kedves, aranyos csajszika vagy, és már egy kicsit innen a messziből bele is tekinthettem az otthonodba. :))) Szuper jó! Jó az érzés is, és jó a lakásod is. :)))
Tetszik, hogy a földön szeretsz fűzni. :))) Hát én nem tudok. Én elvonulok a kis sarkomba, amit a férjem készített, és ott kreatívkodok. :)))
Puszillak! :)